Julkaiseminen sitvas.fi’ssä

Sitvas.fi on Sitoutumattoman vasemmiston internetsivu, ja samalla järjestön nettimedia. Nettimedia julkaisee tekstiä meidän tärkeinä pitämistä asioista vasemmistolaisesta näkökulmasta. Erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat yliopistopolitiikka ja kansalaistoiminta Helsingissä.

Verkkomedian tekstit eivät edusta järjestön, vaan kirjoittajien kantoja. Varsinaisissa tiedotteissa ja kannanotoissa, joita myös julkaistaan sivuilla, niiden virallisuus tuodaan esiin.

Sitvas.fissä julkaistaan mielellään myös järjestön ulkopuolisten kirjoittajien tekstejä. Jos haluat jonkun tekstisi meidän kauttamme ilmi, toimi seuraavasti:

1. Kirjoita vähintään 3500 merkkiä pitkä teksti, johon olet itse tyytyväinen. Valitse itsellesi tärkeä aihe, joka koskee muitakin ihmisiä. Vältä yleistyksiä ja vaikeita kielikuvia. Erittele yksityiskohdat joiden pohjalta lähdet kirjoittamaan. Yleisohjeena vielä; kirjoita niin, että kuka tahansa ymmärtää.

2. Lähetä valmis juttu osoitteeseen inari.gustafsson(at)helsinki.fi. Viestiisi vastataan mahdollisimman pian. Saat todennäköisesti tekstistäsi palautetta, jonka pohjalta hiot tekstiäsi vielä paremmaksi.

3. Non-profit.

Jos haluat julkaista nettimediassamme jotain muuta kuin tekstiä, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

3 vastausta artikkeliin “Julkaiseminen sitvas.fi’ssä

 1. Onko SITVAS puolue ? Onko sillä ehdokkaita tulevissa Eduskunta vaaleissa? Toimiiko se muissa kaupungeissa kun Helsingissä?

 2. Moi,
  Kivat nettisivut mutta yksi kysymys. Minkä takia juttujen kirjoitusohjeessa sanotaan ”kirjoita niin, että äitisi ymmärtää”? Onko olemassa joku perusolettamus, jonka mukaan äitimme ovat muita, esimerkiksi isiämme, tyhmempiä? Ellei ole, saattaa ohje olla turha.

  Ei muuta. 🙂

  Terkuin,
  Emma Nippala

 3. Hei Emma!

  Pahoittelut, että kesti, mutta nyt tuo kohta on korjattu.

  Terveisin,

  Lauri Linna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s