Sitvas ry

08609208-AF3F-487A-A52B-1B5C491C5005

Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan Sitoutumaton vasemmisto (Sitvas ry) perustettiin vuonna 1983. Sitvas on osa antiautoritaarisen vasemmiston perinnettä. Järjestö taistelee ekologisesti kestävän, sodasta ja armeijoista vapaan maailman sekä sosiaalisen yhdenvertaisuuden ja demokraattisen päätöksenteon puolesta niin paikallisella kuin globaalilla tasolla.

Sitoutumattomuus järjestön nimessä tarkoittaa sitä, että sen toiminta on riippumatonta puoluepolitiikasta. Sitvas ei vastaa millekään puoluetoimistolle, vaan päättää itse ylpeästi politiikkansa sisällöistä.

Järjestämme keskustelutilaisuuksia, yhteislähtöjä mielenosoituksiin, paneeleita, retkiä, kokouksia, bileitä ja muuta järjestön toimijoiden ideoimaa toimintaa. Julkaisemme myös vuosittain Toimenpide-lehteä, jonka vuosikerrat löydät arkistosta. Paperisena lehteä jaetaan esimerkiksi yliopiston avajaiskarnevaaleilla, ympäri kampuksia ja Sitvasin toimistolla Ulrikassa.

Ylioppilaskunnassa Sitvas toimii opiskelijoiden toimeentulon ja yhdenvertaisuuden sekä avoimen ja reilun päätöksenteon puolesta. Ylvassa (ent. HYY Yhtymä) toimimme ympäristöystävällisen ja sosiaalisesti kestävän liiketoiminnan edistämiseksi. Löydät lisätietoa tavoitteistamme vuoden 2018 vaaliohjelmastamme.

Kuluvalla edustajistokaudella Sitvasilla on yhdeksän paikkaa HYYn edustajistossa. Sitvas ja HYYn Vihreät muodostavat yhdessä Maailmanpyörä -vaalirenkaan, jolla on yhteensä edustajistossa 19 paikkaa.

Yhdistyksen säännöt löydät täältä!

Jäseneksi voit liittyä täältä!

Toimisto

Toimistomme sijaitsee Domus Gaudeumin Ulrikassa,
Leppäsuonkatu 11
00100 Helsinki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s