Solidaarisuutta Kreikkaan! -mielenosoitus 29.6 klo 17

Solidaarisuutta Kreikkaan!

Euroopan unionin Kreikka-politiikkaa ja kurjistavaa talouskuria vastustava #occupytroika-kansalaisliikehdintä rantautuu Suomeen, kun Etelä-Suomen Vasemmistonuoret ja Sitoutumaton Vasemmisto kutsuvat koolle mielenilmauksen Euroopan komission Suomen-edustustolle Helsingin Kamppiin osoitteeseen Malminkatu 16 maanantaina 29.6.2015 klo 17 alkaen.

Kreikan velkojien eli niin kutsutun troikan kiristyspolitiikka osoittaa, että troikka ei kunnioita Kreikan demokraattisten parlamenttivaalien tulosta ja Kreikan hallituksen tahtoa valita itse omat säästökohteensa. Troikka ei ole suostunut Kreikan hallituksen tekemiin kompromissiehdotuksiin, vaan yrittää itsepintaisen yksipuolisesti sanella kurjistuksia, jotka vaikeuttaisivat tavallisen kreikkalaisen elämää entisestään sekasorron keskellä ja ajaisivat Kreikan kansantalouden yhä syvemmälle taantumaan.

On selvää, että kysymys ei edes ole enää pelkästään Kreikasta, vaan talouskuripsykoosi on leviämässä muuallekin Eurooppaan näkyen jo Suomessakin hallituksen tekemänä hyvinvointivaltion alasajoprojektina.

Tule näyttämään tukesi talouskurikurjuudessa eläville kreikkalaisille. Ei talouskurille! Kyllä demokratialle!

Tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s