Sitvasin uusien ilta 10.4. klo 18:00!

Tervetuloa Sitoutumattoman vasemmiston uusien iltaan Kupoliin 10.4. klo 18:00 alkaen!

uusienilta_lohi_2

Uusien ilta on rento tapahtuma, johon ovat tervetulleita kaikki uudet ja vanhat Sitvasista ja sen toimintaan osallistumisesta kiinnostuneet. Ohjelmassa järjestön esittelyä, vegaanista ruokaa ja juomaa sekä todennäköisesti hölmöjä tutustumisleikkejä.

Tilaisuudessa ideoidaan myös tulevaa toimintaa – jos sinulla on toiminta-ajatus, jonka tahtoisit toteuttaa Sitvasissa, tule esittelemään se! Sitvasin aiempaan toimintaan voit tutustua järjestön nettisivuilla ja facebook-sivulla. Alustavia vinkkejä tapahtumien järjestämiseen löydät täältä.

Sitvas etsii myös järjestölehdelleen, Toimenpiteelle päätoimittajaa, kirjoittajia, kuvittajia yms. Jos olet kiinnostunut lehden tekemisestä, voit tulla kertomaan sen uusien iltaan tai ilmaista kiinnostuksesi sähköpostitse (sitvas-hallitus@helsinki.fi). Aiempiin Toimenpiteen numeroihin voit tutustua täällä.

Uusien ilta pidetään Sitvasin(kin) järjestötila Kupolissa Uudella ylioppilastalolla osoitteessa Mannerheimintie 5 B. Pääset paikalle Mannerheimintien puolelta B-rapusta (Plantaran ja Pentikin välinen ovi). Tila sijaitsee 7. kerroksessa. Kupoli ei valitettavasti ole esteetön tila: 6. kerrokseen asti pääsee hissillä, tästä viimeinen kerros on kuljettavissa ainoastaan rappusilla. Jos sinulla on kysyttävää Kupolin esteellisyydestä, ota yhteyttä etukäteen Sitvasin hallitukseen osoitteessa: sitvas-hallitus@helsinki.fi.

Tapahtuman fb-event: https://www.facebook.com/events/522187297893748/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s