Sitvas korjaa asiavirheitä

Tiedote
Vapaa julkaistavaksi 11.12.

Sitvas korjaa asiavirheitä

Sitoutumaton vasemmisto (Sitvas) ei ole osallistunut itsenäisyyspäivänä Tampereella pidettyjen Kiakkovierasjuhlien järjestämiseen. Sitvas järjesti yhteistyössä Ryhmä X:n kanssa ainoastaan bussikyydityksen Helsingistä Tampereelle mielenosoituksen päivänä. Bussikyydin kustannuksien kattamiseksi Sitvas ja Ryhmä X järjestivät tukibileet 16.11. Näiden bileiden tuotoilla ei ole tuettu Kiakkovierasjuhlien järjestämistä.

Väitteet siitä, että bussikuljetuksen järjestäminen tapahtumaan olisi sama asia kuin tapahtuman järjestäminen ovat kestämättömiä. Sitvas ei ole oikea taho kommentoimaan yksittäisten ihmisten toimintaa tapahtumassa jota se ei ole ollut järjestämässä.

Toisin kuin mediassa on väitetty Helsingin Yliopiston Sitoutumaton vasemmisto ei ole Vasemmisto-opiskelijoiden (VASOP) tai Vasemmistoliiton jäsenjärjestö. Sitvas on perustettu vuonna 1983 ja on siten ylläolevia tahoja perinteikkäämpi ja vanhempi järjestö.

Iiris Annala
puheenjohtaja
Sitoutumaton vasemmisto
040 503 8411
iiris.annala(at)helsinki(piste)fi

One response to “Sitvas korjaa asiavirheitä

  1. Oletan, että halusitte oikeasti muotoilla lausumanne seuraavasti:

    ”Sitoutumaton vasemmisto (Sitvas) ei järjestänyt itsenäisyyspäivänä Tampereella pidettyjä Kiakkovierasjuhlia. Sitvas ainoastaan järjesti yhteistyössä Ryhmä X:n kanssa bussikyydityksen Helsingistä Tampereelle mielenosoituksen päivänä.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s