Lintsauspäivä luonnossa 19.11.

Hei sinä luentosalin penkkiä kuluttava, sielultaan vapaa mutta marraskuun musertama ihmispolo! Oletko pitkin pimeneviä syyspäiviä katsellut kaihoisasti kaihdinten raosta hiipuvan auringon valoa, ollen kuitenkin kykenemätön rientämään ulos siitä nauttimaan? Onko mielessäsi siintänyt kaipuu raittiseen ulkoilmaan mutta seuraa ei heru? Näetkö kummallisia unia merestä, lokeista ja valkeista laivoista?

Etkö tiedä mitä tehdä?

Me tiedämme!

Siksi järjestämmekin tiistaina 19.11. Lintsauspäivän ja sen kunniaksi lähdemme retkelle vuosaaren uutelaan. Jätä siis sinäkin päiväksi luentosalien tunkkaiset tunnit taaksesi ja riennä kanssamme Luontoon! Näe pitkästä aikaa aurinko (tai ainakin valo) ja tunne metsän tuoksut ja meren äänet!

Kokoonnumme Vuosaaren metroaseman liukuportaiden yläpäässä kello 12.00. ja suuntaamme siitä bussilla tai kävellen uutelaan (miten kukin haluaa). Seuraan saa liittyä muualtakin tai myöhemmin. Retki loppuu kun huvittaa, jokainen voi tämän hetken määritellä itse.

Mukaan retkelle tarvitset eväät ja kivat ulkoiluvaatteet. Lämpimät juomat termospulloissa yms. on hyvin suositeltavia. On myös hyvä katsoa aamulla ulos ja pukeutua sään mukaan (huom! Retki peruuntuu vain jos räntä sataa yläviistoon! Sade ei ole syy olla ulkoilematta!). Emme kulje vaativissa maastoissa ja liikumme suht. rauhaisaa tahtia ihan vain liikkumisen ilosta joten kovin extreme varusteita et tarvitse. Uutela on myös alueena senverran pieni että eksyminen on aikamoinen uroteko eli siitä ei tarvitse huolia.

Mainittakoon myös että matkalta saattaa löytyä, kuten metsistä noin yleensäkin, jotain kerättävää/katsottavaa/kuvattavaa joten tähän kannattaa varautua jos esim. tykkää kiikaroinnista.

Tiedustelut ja kysymykset retkeen liittyen ja retkellä voi osoittaa numeroon 045 671 8925/ Inari.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s